The 1820 Foundation
Partners

Partners

Wij geloven dat we allemaal deel zijn van hetzelfde lichaam, het lichaam van Christus.

Net zoals in de Bijbel wordt uitgelegd dat we allemaal een andere functie hebben, maar niks voorstellen zonder een samenwerking, werken wij ook samen met anderen in verschillende partnerschappen.

Ook jou willen we uitnodigen om je als partner aan onze missie te verbinden. Wij kunnen het werk wat wij doen niet aan zonder ondersteuning. Zowel ondersteuning in gebed en in financiën zijn hard nodig om ervoor te zorgen dat wij het werk waarvoor we ons geroepen weten te kunnen uitvoeren. We willen je bij deze dus vragen om te overwegen om met ons als partner samen te werken, zodat de kerk en Christenen die wij bedienen kunnen groeien naar een grotere volwassenheid in geloof. Dat hun visie, missie en strategie beter ontwikkeld zullen zijn en ze ook daadwerkelijk stappen kunnen maken in het brengen van het Koninkrijk in hun omgeving en daarbuiten.

Onderstaand kun je je emailadres invullen voor onze nieuwsbrief, waar ook onze gebedspunten in vermeld zullen staan. Daarnaast kun je via het contactformulier ook aangeven dat je je als partner met ons wil verbinden, hetzij financieel, of door gebed, of beide.

Voor onze partners geloven wij dat zij delen in de zegen die op ons werk rust. Ook bidden wij wekelijks voor onze partners en organiseren we twee keer per jaar ook een partner-moment. Dat zal een barbecue in de zomer zijn en een bijeenkomst rond het eind van het jaar ergens op een binnenlocatie. Via de email zullen we jullie, als onze partners, uitnodigen voor die momenten.