The 1820 Foundation
Partners/Geven

Partners/Geven

Wordt partner van the 1820 Foundation

De kerken van Zuidoost Azië groeien snel en hun aantal neemt dagelijks toe. Er is een complete nieuwe generatie gelovigen die hun geloof dagelijks in de praktijk wil brengen. Om een voorbeeld te zijn in hoe ze zaken doen met Christelijke normen en waarden, hoe ze hun gemeenschap kunnen representeren in de politiek, hoe ze anderen kunnen dienen in hun banen, huizen en kerken. Hier hebben ze onze hulp bij nodig. Er is een tekort aan training, boeken en materialen in hun eigen talen en vaak ook een tekort aan geld hiervoor.

Wil jij investeren in het ondersteunen van de kerken van Zuidoost Azië? Voor een vast bedrag elke maand kun je een student ondersteunen in een Bijbelschool, of het schrijven, vertalen en drukken van boeken en trainingshandleidingen in hun eigen talen, of trainers en onderwijzers naar deze landen sturen om te voorzien in kwalitatieve training op verschillende gebieden, variërend van Bijbels onderwijs tot financieel management, van het trainen van aanbiddingsleiders tot zakelijke vaardigheden voor kleine ondernemers.

Als jij je geleid voelt om de kerken van Zuidoost Azië te ondersteunen kun je één van onderstaande bedragen kiezen

€10,- per maand

€20,- per maand – als dank ontvang je een gratis gesigneerd exemplaar van “Go and influence society” (alleen verkrijgbaar in het Engels)

€50,- per maand – als dank ontvang je een gratis gesigneerd exemplaar van “Bouwen aan het Koninkrijk” (verkrijgbaar in Nederlands en binnenkort ook Engels)

Of een ander bedrag.

Giften kunnen gegeven worden via Paypal (link onderaan)
of onze bankrekening: NL47 RABO 0361 9274 52


Wij zijn een ANBI stichting, dus uw gift is belastingaftrekbaar.